Ulje 205/1 DIESEL FLEET 10V40

Šifra artikla: 005344

КАРАКТЕРИСТИКИ   • Обезбедува одлично подмачкување и работа на моторот во сите услови на работа . 

  • Ги редуцира издувните гасови 

  • Одлични ги подмачкува споредните компоненти на моторот 

  • Спречува ладен старт при екстремно ниски температури 


СПЕЦИФИКАЦИЈА 


SAE 10W-40
API CI-4/SL

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši