Ulje 205/1 ATF IID

Šifra artikla: 005364

КАРАКТЕРИСТИКИ   • Одлични антиоксидантни и антикорозивни перформанси 

  • Спречува згуснување 

  • Обезбедува одлична чистота во системот за трансмисија 


СПЕЦИФИКАЦИЈА 


DEXRON IID
VOITH G607
MAN 339 typ D


АПРУВАЛИ 


ZF TE-ML 04D,14A (ZF Registration number: ZF000362),
Voith H55.6335.XX
MAN 339 type Z-1,
MAN 339 type V-1

 

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši