Ulje 5/1 SINTHETIC 504/507 5V30, A6-1

Šifra artikla: 005418

Може да се употребува и за други производители на дизел мотори опремени со каталитички системи и DPF филтри кои го задоволуваат C3 стандардот. 


СПЕЦИФИКЦИЈА 


SAE 5W-30
ACEA C3


АПРУВАЛИ 


MB-Approval 229.51


VW 504.00/507.00, Porsche C30


УПОТРЕБА 


VOLKSWAGEN/AUDI/SEAT/ŠKODA/MERCEDES BENZ


 

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši