Ulje 205/1 HIDRAKS HLP 32

Šifra artikla: 016546

Произведено на база на високо рафинирани базни масла содржи високо квалитетни антикорозивни , антирѓосувачки и подмачкувачки адитиви.


СПЕЦИФИКАЦИЈА :  • ISO VG 32

  • DIN HLP ( DIN 51524 cz.2) 

  • ISO -L-HM


Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši