HIDROMEK HMK 102B

Šifra artikla: 013810
Efikasnost i performanse u najtežim uslovima. Visoka udobnost za rukovaoca čak i tokom najdužih radnih sati.


Teхнички карактеристики:


Мотор:
Бренд: Perkins


Модел на мотор: 1104D-44TA


Број на цилиндри: 4


Зафатнина на цилиндар: 4400 cm3


Максимална моќност: 74,5 kW, 100 Hp , 2200 rpm


Максимален вртежен момент: 410 Nm , 1400 rpm


Хидрауличен систем:


Тип: Систем на отворен центар


Стапка на проток на пумпа: 90 + 57 l / min


Системски притисок: 227 bar


Оперативна тежина:


Стандардна тежина на машината: 9100 kg


Изведба на подигнувачот:


6 во 1 Утоварна корпа со капацитет од 1.1 m3


Ширина на корпата: 2,44 m


Висина на пин: 3,46 m


Длабочина на копање: 0,18 m

Ровокопач:


Капацитет на корпа: 0,17 m3


Длабочина на копање (повлечена рака/продолжена рака): 4.4 m / 5.7 m


Висина на товар (повлечена рака/продолжена рака): 3.8 m / 4.6 m


Работна висина (повлечена рака/продолжена рака): 5.7 m / 6.6 m


Производител: Hidromek


Земја на потекло: Турција


Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši