Agregat Toker TMG-R 70, dizel - zatvoren , snaga 56 KW, 70kVA

Šifra artikla: 017400

Tехнички карактеристики:


Тип на мотор: Ricardo R ZH 4105ZD -Дизел


Моќност: 70 kVa ; 56 kW (Standby Power) 63 kVa; 51 kW (Prime power)


Начин на работа на мотор: Со дирекно вбризгување


Број на цилиндри/тип : 4 / Sira


Начин на ладење: Воден радијатор


Капацитет на резервоар за масло: 14 l


Капацитет на резервоар за вода: 21 l


Капацитет на резервоар за гориво: 95 l


Алтернатор: 230/400 V 50 Hz


Автоматска регулација на напон ± 0,5 %


Ниво на заштита: IP23 / H


Димензии на генераторот: 2650x950x1860 (L x W x H)


Teжина: 1194 kg


Производител: Toker


Земја на потекло: Турција

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši