Električni slagač 1,2 tone / 3m - Prof.

Šifra artikla: 019111

Технички карактеристики:


Капацитет на кревање: 1200 kg


Висина на кревање: 3000 mm


Погон: Електричен


Висина на стакер: 2083 mm


Меѓуосовинско растојание: 1240 mm


Брзина на движење товарен/празен: 3,5 / 4 km/h


Радиус на вртење: 1408 mm


Тежина на вилушкар: 570 kg


Тип на погонска единица: DC


Напон на батеријата/Номинален капацитет: 2x12/105


Земја на потекло: Кина

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši