Električni slagač 1,5 tona / 3,5m - Prof.

Šifra artikla: 019112

Технички спецификации:


Капацитет на кревање: 1500 kg


Висина на кревање: 3500 mm


Погон: Електричен


Висина на стакер: 2128 mm


Меѓуосовинско растојание: 1240 mm


Брзина на движење товарен/празен: 5 / 5,5 km/h


Радиус на вртење: 1500 mm


Тежина на вилушкар : 630 kg


Тип на погонска единица: AC


Напон на батеријата/Номинален капацитет: 24/25

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši