Dizel viljuškar 3,5 tona / tripleks 4m,side shift - Profi

Šifra artikla: 020579
Dizel viljuškar sa tripleks jarbolom, bočnim pomeranjem i visinom dizanja do 4 metra.

Технички карактеристики:


Капацитет на кревање: 3,5 т


Висина на кревање: 4 м


Тип на јарбол: Триплекс


Странично поместување


Меѓуосовиснко растојание: 1750 мм


Брзина на движење товарен/празен: 8/20 km/h


Радиус на вртење: 2550 мм


Тежина: 4400 кг


Димензии на виљушки: 50 x 125 x 1070 mm


Погон: Дизел мотор


Тип на мотор: Xinchai


Моќност: 36,8 kW


Зафатнина: 2980 cc


Земја на потекло: Кина

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši