Verti rezna kosačica Peruzzo KOALA 1600

Šifra artikla: 019724


Технички карактеристики:


Број на работни тела – 50 ножеви


Работна зафатнина – 1600 mm


Кардански погон – 540 rpm


Тежина – 310 kg


Димензии 1740х1450х1100 mm


Волумен на собирна корпа – 900 l


Потребна снага на трактор – 25-30 Hp


Производител: Peruzzo


Земја на потекло: Италија

Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši