Često postavljana pitanja i odgovori

Kako da se registrujem na vašoj web lokaciji?

Registracija na portalu sinpeks.rs je vrlo jednostavna. U gornjem desnom uglu nalazi se dugme "Registracija". Kliknite na "Registracija" i odvešće vas na stranicu za registraciju. Tada ćete morati da izaberete da li ćete se registrovati kao pojedinac (Fizičko lice) ili kao kompanija (Pravno lice). U polja morate unijeti svoje podatke (svi podaci su potrebni za unos), a zatim kliknite na dugme "Registracija", a zatim morate potvrditi registraciju sa svoje adrese e -pošte klikom na vezu za registraciju i gotovo!

Kako mogu pronaći odgovarajući proizvod?

Vrlo jednostavno. Kada ste na stranici Proizvodi, u gornjem desnom uglu nalazi se polje Pretraži proizvode i možete pretraživati po nazivu / modelu proizvoda (unesite naziv / model vaše motorne testere, neke druge mašine, usisivača itd.) Neki proizvodi takođe imaju mogućnost filtriranja proizvoda.

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, kontaktirajte nas na email: [email protected] ili tel. +381 60 322 3899.

Koje su prednosti kupovine na internetu?

Kupovinom na mreži štedite vreme i novac, jer proizvode možete da kupujete i primate kod kuće ili sa bilo kog mesta gde imate pristup internetu. Plaćanje možete izvršiti pomoću kreditnih / debitnih kartica, platiti fakturom ili gotovinom po prijemu robe (iznos plaćanja u gotovini može biti ograničen).

Da li je isporuka proizvoda sigurna?

Naravno. Kompanija SINPEKS DOO Beograd, koja stoji iza e-prodavnice sinpeks.rs, renomirana je kompanija u prodaji mašina i druge opreme na srpskom tržištu. Pročitajte više o isporuci u smislu isporuke (politika isporuke) u našu e-prodavnicu.

Dostava narudžbina vrši se u radnom vremenu SINPEKS DOO Beograd. Sve isporuke se vrše samo u gradovima i naseljima u Srbiji. Narudžbe sa adresom za isporuku u Beograduu, stižu narednog radnog dana ili u roku od 24-36 sati. Ako je adresa za isporuku drugi grad / naselje, van Beograda, rok isporuke je 48-60 sati, odnosno drugi radni dan nakon prijema uplate / naloga.

Šta ako proizvod nije isti kao opis?

Putem sinpeks.rs neće biti isporuke proizvoda koji ne odgovaraju u potpunosti opisu na web lokaciji. Proizvodi koji se prodaju na sinpeks.rs opisani su prema nekoliko parametara kao što su: segment, grupa, marka, kod SINPEKS DOO Beograd, OEM kod itd. u cilju dobijanja što tačnijih podataka o njima.

Ako ste naručili više komada za određeni proizvod nego što trenutno imamo na zalihu ili imamo alternativni proizvod (druga marka, dvostruko pakovanje itd.), Ponudićemo vam alternativni proizvod oslobađajući rezervisana sredstva sa vaše kartice. Ako prihvatite alternativnu ponudu, moraćete ponovo da naručite.

Međutim, ako uprkos svemu proizvod koji ste dobili ne odgovara zadatom opisu, možete zatražiti povraćaj novca ili procentualni popust koji ne može premašiti 10% vrednosti pogrešno isporučenog proizvoda / proizvoda. Pažljivo pročitajte politiku reklamacije.

Da li su proizvodi koje prodajete na svojoj web stranici novi?

Da. Svi proizvodi koji se prodaju na sinpeks.rs su novi, neupakovani i nekorišćeni.