Ulje 205/1 TURDUS POVERTEC 5100 10V40

Šifra artikla: 005397

КАРАКТЕРИСТИКИ   • Обезбедува пефректно подмачување на сите делови од машината за сите услови на работа .

  • Ги редуцира штетните издувни гасови на минимум 

  • Компатибилно за многу производители на мотори кои ги исполнуваат EURO4 и EURO 5 стандарди

  • Стандарден интервал на замена според пропишаните стандарди 


СПЕЦИФИКАЦИЈА 


SAE 10W-40
API CI-4
ACEA E6, E7


АПРУВАЛИ 


MB-Approval 228.51
MAN 3477
Deutz DQC IV-10 LA
Volvo VDS-3
Mack EO-N;
Renault VI RLD-2Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši