Agregat Toker TMG-R 50, dizel, snaga 40kw, 50 kVA,

Šifra artikla: 017401

Технички карактеристики: 


Тип на мотор: Ricardo R K4100ZD -Дизел


Моќност: 50 kVa ; 40 kW (Standby Power) 45 kVa; 36 kW (Prime power)


Начин на работа на мотор: Со дирекно вбризгување


Број на цилиндри/тип : 4 / Sira


Начин на ладење: Воден радијатор


Капацитет на резервоар за масло: 10 l


Капацитет на резервоар за вода: 16 l


Капацитет на резервоар за гориво: 92 l


Алтернатор: 230/400 V 50 Hz


Автоматска регулација на напон ± 0,5 %


Ниво на заштита: IP23 / H


Димензии на генераторот: 2300x950x1760 (L x W x H)


Teжина: 1088 kg


Производител: Toker


Земја на потекло: Турција


Dokumenti
#dokumenti#

Komentari

Komentariši